Masterclass voor zorgmanagers

Van 'werkdruk' naar 'werkgeluk' in 4 uur!

Maak het verschil als leidinggevende voor jouw medewerkers.

Deze workshop is jouw persoonlijke ontsnappingsroute naar een succesvolle zorglocatie, speciaal voor leidinggevenden in de zorg die diep van binnen weten dat er meer mogelijk is en het graag anders willen doen. Betere kwaliteit van zorg. Meer samenwerking. Meer voldoening. Meer impact. Meer plezier.

Heb jij te maken met tijd te kort, personeelsproblemen, hoge werkdruk, verzuim, weinig eigenaarschap, negatieve sfeer of veel verschillende werkwijzen binnen jouw team? Veel leidinggevenden in de zorg ervaren dezelfde uitdagingen. Door de drukte van alle dag kom jij niet toe aan het maken van helpende en strategische plannen om effectief met werkgeluk aan de slag te gaan.

Wat kun je verwachten?

Je trainer voor deze masterclass is Thessa Buntsma, werkgelukdeskundige en voormalig manager in de zorg. Samen gaat zij gaat zij met jou het verschil maken. Je krijgt tijdens de workshop niet alleen nuttige informatie en waardevolle strategieën, maar ook de tijd en de ruimte om in een veilige omgeving jouw eigen, specifieke plan van aanpak te maken. Geheel gericht en haalbaar voor jouw team.

Welke onderdelen ga je onder andere behandelen:

  • Werken vanuit een strategie
  • Teamdynamiek
  • Timemanagement
  • Behoud van medewerkers
  • Praktijkvoorbeelden

Deze training vindt op vaste momenten plaats met deelnemers van verschillende bedrijven.

De eerste volgende momenten zijn:

24 oktober.

27 november.

9 januari.

In overleg zijn afwijkende datums mogelijk. 

Programma specialist

Thessa Buntsma

Met een achtergrond in gedragspsychologie en een passie voor het vergroten van werkgeluk, heeft Thessa zich toegewijd aan het ondersteunen van teams, managers en individuen bij het creëren van een positieve en productieve werkomgeving.

Schrijf je in voor deze unieke masterclass

€599.-

Ons aanbod

Ontdek hoe we jouw team kunnen versterken

Teamdag Werkgeluk

Maak jullie team sterker door te focussen op positiviteit, samenwerking en effectieve communicatie.


Verander traject

Door individuele gesprekken met teamleden en managers te voeren, identificeren we sterke punten, uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie.

Maatwerk

Leer effectieve strategieën en praktische tools om werkgeluk te bevorderen, stress te verminderen en de tevredenheid van medewerkers te vergroten.