Verander traject

Creeer draagvlak binnen je team voor verandering

Welkom bij het verander traject van TBHAPPY! Bij deze op maat gemaakte trajecten richten we ons op concrete uitdagingen binnen jouw team. Middels input vanuit alle individuen stimuleren we intrinsiek draagvlak en wordt samenwerking gestimuleerd.

De sleutel tot verandering ligt bij je team. Met het verander traject krijgt ieder teamlid de mogelijkheid om zijn of haar input te kunnen geven. We gebruiken deze waardevolle inzichten om veranderingen mogelijk te maken waar de teamleden zelf echt achter staan. En dit is de oplossing waardoor verandering structureel tot stand komt.

Wat kun je verwachten?

Klaar om de banden binnen jouw team te versterken en het werkgeluk te vergroten? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw teamdag te plannen en samen te werken aan een positieve en productieve werkomgeving voor jouw team!

Programma specialist

IMG_9099 (1)

Thessa Buntsma

Met een achtergrond in gedragspsychologie en een passie voor het vergroten van werkgeluk, heeft Thessa zich toegewijd aan het ondersteunen van teams, managers en individuen bij het creëren van een positieve en productieve werkomgeving.

Gratis behoefteanalyse

€0

Laten we samen ontdekken of dit programma aansluit bij de behoefte van jouw organisatie

Ons aanbod

Ontdek hoe we jouw team kunnen versterken

Teamdag Werkgeluk

Maak jullie team sterker door te focussen op positiviteit, samenwerking en effectieve communicatie.


Verander traject

Door individuele gesprekken met teamleden en managers te voeren, identificeren we sterke punten, uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie.

Maatwerk

Leer effectieve strategieën en praktische tools om werkgeluk te bevorderen, stress te verminderen en de tevredenheid van medewerkers te vergroten.