Werkwijze

Samen werken naar een positieve en productieve werkomgeving

Na de kennismaking voeren we een grondige behoeftenanalyse uit om de belangrijkste gebieden te identificeren waar werkgeluk kan worden vergroot. Vaak is één gesprek al voldoende om een passend aanbod aan te kunnen bieden. We gebruiken verschillende methoden, zoals enquêtes, interviews en observaties, om een volledig beeld te krijgen van de huidige situatie.

Op basis van de behoeftenanalyse ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw team. Dit plan kan verschillende elementen omvatten, zoals workshops, advies, coaching en teamdagen, afhankelijk van wat het meest effectief is voor jouw team.

Na goedkeuring van het plan gaan we over tot de implementatie ervan. We begeleiden jou en je team stap voor stap door het proces, waarbij we zorgen voor een soepele en effectieve uitvoering en evaluatie van de voorgestelde strategieën en programma’s.

Na de implementatie evalueren we de resultaten en effectiviteit van de toegepaste interventies. We verzamelen feedback van jou en je team om te begrijpen wat werkt en wat nog verbeterd kan worden. Op basis hiervan passen we indien nodig ons plan aan en bieden we continue ondersteuning en follow-up.

Bij TBHAPPY streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om samen te werken aan een duurzame cultuur van werkgeluk. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jouw organisatie kunnen helpen floreren!

b4b6bb72-108f-4e2b-8b20-6b5d94acf0cc

Gratis behoefteanalyse

We bieden we een persoonlijke sessie aan om jullie specifieke uitdagingen en doelstellingen te identificeren.